Warning: A non-numeric value encountered in /customers/1/1/a/hr-bvba.be/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Comfort is een belangrijk aspect in een hedendaagse woning. Aluminium schrijnwerk zorgt mee voor je dagelijkse comfort. Aluminium vergt weinig onderhoud, beperkt de binnendringing van geluid en werkt isolerend.
Ramen zijn letterlijk je venster op de wereld. Ze zijn het visitekaartje van je huis en bepalen je blik op de omgeving. Met aluminium ramen van Reynaers kies je voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, een keuze voor het leven.

 

Er bestaat een Reynaers Aluminium profiel voor ieder huis. Zowel sobere, strakke basisvormen als klassieke, traditionele stijlen zijn verkrijgbaar in het uitgebreide gamma van Reynaers.

Alle profielen van de Concept System reeks zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Reynaers biedt een waaier van meer dan 400 hoogwaardige kleuren aan: metaal- en anodisatietinten, glanzende en matte RAL-kleuren, houtstructuur en Coatex structuurlak. Zowel voor de binnen- als buitenzijde van je raam kan je een verschillende kleur kiezen.

Reynaers kwaliteit, jouw zekerheid

Wie gaat bouwen of verbouwen wil zeker zijn dat de kwaliteit van de gebruikte materialen zeer hoog is. Reynaers geeft jou deze zekerheid. Alle Reynaers systemen voldoen aan ISO-9001 kwaliteitsnormen

Reynaers kwaliteit is een zekerheid waarop je kan bouwen en verbouwen!